De Barones

De Barones is een ervaringsdeskundige pur sang op het gebied van de overlevingskunst. Zij heeft eenzweepslag, rusteloze benen enhaar hart slaat om de haverklap op hol, maar niets weerhoudt haar ervan haar paard te bestijgen en zich ter jacht te begeven. De Barones voelt zich als een patrijsje in de lucht als zij volle zalen kan toespreken. Zij schrijft haar eigen speeches waarin zij jachttermen gebruikt als metafoor voor de grote vragen des levens.

Ted in ut Lood

Bij de firma TEDD IN UT LOOD verdien je geen droog brood!

Uitzendburo voor kansarme mensen met een specialisatie in de burn-outs. Tedd is directeur en heeft vroeger een managementcursus bij het LOI gedaan. Ze moest halverwege stoppen ! Tedd is een straatvechter en weet de grenzen niet alleen te bewaken, maar durft ze ook te stellen binnen uw congres of bedrijfsfeest. Grif geeft ze toe, dat ook bij haar soms de grenzen gesteld dienen te worden. Een mens blijft een mens.

Zuster Lichtbak

Vroeger was zij stewardess…

Zij stortte zich volledig op de piloten! Maar met het hoofd in de wolken, is zij daar volledig op gecrashed. Eenmaal uit haar luchtzak gekropen, is zij geland in haar kernkwaliteit: klantvriendelijkheid. Zij projecteert deze kwaliteit graag op artsen. Dus nu is zij regelmatig met haar trolley op medische congressen of symposia te vinden. Wilt u haar boeken als zonnetje op uw afdeling? Of als uw persoonlijke ladyspeaker? Ready for take off!!!

Mate Harig

Deze muzikale diva verwarmt de harten van haar publiek met prachtige liederen. Van theater in de salon tot zachte liedjes aan het bed; van het vinden van de rust in jezelf tijdens veranderingsprocessen tot