Deze nieuwsbrief online lezen  
 
nieuwsbrief veder header nieuw
   

Zomer logo veder

Missie: het verspreiden van de Veder Contact Methode

Via bovenstaande missie brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen wij aan de hand van onze 4 kernwaarden: Kwetsbaarheid, Kracht, Kunde en Kunst. 

 

 

De kernwaarden 

Kwetsbaarheid 

IMG_4143-1-trvierk2-800.jpg

Na corona zijn wij weer gestart met het spelen van voorstellingen, onder andere voor de gemeente Amsterdam. Het taboe onderwerp 'ouderenmishandeling' wordt op een niet confronterende manier onder dee aandacht gebracht en bespreekbaar gemaakt.

Op 13 juni speelde de voorstelling ‘Prettig Treffen’ in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Klik Hier voor voorbeeldmateriaal. 

 
     
 

Kracht 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onlangs werden we benaderd door Vilans. Deze landelijke organisatie draagt met kennis bij aan de oplossing van vraagstukken in zorg en ondersteuning. Veder krijgt op dit moment de mogelijkheid om ontwikkelingen binnen de 24-uurszorg als erkende interventie te onderbouwen.

 

 
     
 

Kunde

IMG_7083-hi20brn-trr-1bl2sh80-800.jpg

Veder internationaal. Op 23 mei ontvingen 6 medewerkers van Bonaire hun certificaat. Ze volgden een online training waarin de Veder Methode toegepast wordt binnen de 24-uurszorg. Het traject wordt in het najaar herhaald. Op 7 juni is een online training op st. Maarten, st. Eustatius en Saba gestart. Deze wordt in het najaar voortgezet.

Klik hier voor het persbericht en de foto's

 
     
 

Kunst 

P5186231-1-800.jpg

Voor de afronding van haar stage (derde jaar theaterschool) heeft Ilsa van der Meer een audio gemaakt. Dit geluidsfragment heeft ze op vrijdag ontwikkeld. Dit was een Veder dag die in het teken stond van het vederen. Vederen vindt plaats door middel van eigen onderzoek zonder tijdsdruk een theatraal product ontwikkelen aan de hand van de Veder Methode.

Om dit product te verfijnen laat ze het graag aan u horen en vraagt ze feedback. Heeft u daar interesse in? Stuur dan een mail naar: Ilsa.theaterveder@gmail.com. Dan wordt de audio naar u opgestuurd! 

 

 

 

 

 Zomer

 

Het land is warm 

De weg is wit

Het duin is leeg 

De zee is stil 

De zon is grijs

De dag is heel

 

Gerrit Krol 

 

 

In contact

Wij blijven graag in contact met jou. Je kunt ons via Facebook en de Vederbruisers interactief bereiken. 

Volg ook onze website voor het laatste nieuws, onze werkzaamheden en ontwikkelingen. 

   www.theaterveder.nl | info@theaterveder.nl larotonde on facebook  larotonde on twitter  
 
  Afmelden van deze nieuwsbrief  
nieuwsbrief veder footer